Met een passie voor traditie

Corona : Wij blijven aan huis leveren, dag voordien bestellen

             Onze automaten worden gevuld zoals gewoonlijk

 

Bakkerij Van Doorslaer in Malderen heeft al drie generaties lang een uitstekende reputatie als warme bakker. Onze passie voor brood en banket proeft u aan onze heerlijke broden, taarten, koffiekoeken, pistolets en croissants.

In onze toonbank ziet u alleen kraakverse kwaliteitsproducten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Want wij houden onze familierecepten en tradities in ere.

Een rijk assortiment

Wij hebben alle broodsoorten: wit, bruin, donkerbruin, boeren bruin, ardens bruin, abdijbrood, tiengranenbrood, hoevebrood, melkbrood, suikerbrood, kramiek, Prokorn, Waldkorn. Kortom, te veel om op te noemen.

Wij hebben een rijk assortiment aan gebak en koffiekoeken. We verwennen u graag met fruittaarten of chocomoussetaart. En ook onze éclairs, Berlijnse bollen en boterkoeken zijn om van te smullen.

Professionele bakkers

Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele vakmensen die u graag met de glimlach verder helpen. We zijn vlot bereikbaar en er is parkeerplaats genoeg.

Maar u hoeft niet naar onze bakkerij te komen. Wij hebben tientallen broodautomaten op strategische punten in de wijde omgeving van Malderen. Die worden elke dag gevuld met vers brood. Dat is handig voor werkende ouders met weinig tijd.

Ook thuislevering behoort tot de mogelijkheden. Onze bestelwagens leveren aan huis in de wijde regio rond Malderen.

Aarzel dus niet en plaats vandaag nog uw bestelling bij bakkerij Van Doorslaer. Of neem contact op voor meer informatie over ons brood en banket.

Bakkerij Van Doorslaer - Malderen - Broodautomaten

Broodautomaten’

Altijd dagvers brood in een broodautomaat vlak bij u. Vind hier een automaat in uw buurt.

Lees meer
Back to Top